God Jul från God Juridik!

På God Juridik har vi haft ett spännande första år under vilket vi arbetat med många olika sorts ärenden såsom återkrav av sjukpenning, merkostnadsersättning, handikapparkeringstillstånd, skadestånd inom försäkring, godmanskap, bostad med särskild service, bostadsanpassning, särskilt boende enligt LSS, arvskifte, testamente, äktenskapsförord, gåvobrev, framtidsfullmakter, bestridande hos Kronofogden och naturligtvis personlig assistans och assistansersättning. Det har varit ett roligt och lärorikt år!

Vi har även haft förmånen att få föreläsa på KUI:s LSS-konferens där vi kunde konstatera att LSS i allra högsta grad är ett område som engagerar.

Vi ser fram emot 2020 med försiktig framtidstro. Regeringen verkar villiga att stå fast vid att åtminstone inte försämra rättsläget för de funktionsnedsatta i behov av personlig assistans. Efter åratal av gradvis nedmontering av assistansen är detta välkommet.

Behöver du vår hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss. Är du kund eller medarbetare i något av våra företag får du ett extra förmånligt pris.

Vi jurister på God Juridik vill passa på att önska er alla en riktigt
God Jul & ett Gott Nytt År!

Gruppbild med våra jurister

/Linda Bergstrand, Karin Ståhlnacke, Ann-Marie Stolberg, Maria von Sydow och Maria Sjöblom

 

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla då info@godjuridik.se