Juridisk hjälp inom
personlig assistans
i hela landet

Om God Juridik​

Vi på God Juridik arbetar främst med ärenden inom socialrätt, familjerätt och personlig assistans. Vårt specialistområde är personlig assistans där vi har många års samlad kompetens bland våra jurister som även arbetar dagligen med ärenden inom personlig assistans för assistansbolaget God Assistans. Vi hjälper privatpersoner, privata assistansanordnare och kooperativ med juridiska tjänster inom personlig assistans. Vi tillhandahåller skräddarsydda utbildningar och föreläsningar inom personlig assistans. Vi har även gedigen erfarenhet inom socialrätt och familjerätt och vi tar oss an uppdrag över hela landet då vi har kontor i Stockholm, Malmö, Skellefteå och Luleå.

God Juridik ägs gemensamt av God Assistans-koncernen.

Allmänna villkor

God Juridiks allmänna villkor hittar du här: Allmänna villkor

Låt oss hjälpa dig!

Kontakta oss gärna och berätta om just ert behov så erbjuder vi dig en offert anpassad utifrån era förutsättningar.

  God Assistans

  God Juridik är en del av God Assistans-koncernen. God Assistans anordnar assistans över hela landet. Mikael Nordmark grundade God Assistans då hans son Hugo hade en allvarlig, medfödd hjärnskada. Tillsammans med Martin Wilén äger han huvudsakligen God Assistans tillsammans med några medarbetare. Mikael och Martin är barndomskamrater från Malmberget och vill med God Assistans och God Juridik göra något bra som gör skillnad. Som kund hos God Assistans har du tillgång till God Juridiks jurister och kompetens inom personlig assistans kostnadsfritt och du har även kraftig rabatt på alla övriga juridiktjänster. Läs mer om God Assistans.

  man i rullstol med personlig assistent

  God Omsorg

  God Omsorg är en del av God Assistans-koncernen. God Omsorg erbjuder avlösarservice och ledsagarservice inom ett antal kommuner i landet. God Omsorg erbjuder också tjänsten personlig omsorg och hjälp över hela landet. Det är en tjänst som t ex kan komplettera personlig assistans, ledsagning, hemtjänst och den berättigar även till RUT-avdrag. Som kund hos God Omsorg har du tillgång till God Juridiks jurister och vi hjälper dig kostnadsfritt med ansökan om personlig assistans samt att du har kraftig rabatt på övriga juridiska tjänster. Läs mer om God Omsorg här.

  glädjeruset startlinje

  God Juridik sponsrar och arrangerar Glädjeruset tillsammans med Glädjeknuff och Täby IS Friidrott. Glädjeruset finansieras främst genom sponsorer och överskottet från loppet går till att främja aktivt liv för barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

  Glädjeruset och Hugos Stiftelse

  Mikael startade 2015 loppet Glädjeruset där han själv deltog tillsammans med sonen Hugo som Team Nordmark. Hugo gick bort 2020, men Glädjeruset och minnet av Hugo lever kvar.

  Allt överskott från Glädjeruset går till Hugos Stiftelse som vill möjliggöra ett aktivt liv för barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt deras familjer.

  Glädjeruset har sedan starten samlat in långt mer än en miljon kronor till olika föreningar och initiativ.

  Willefonden/Pro Bono

  Willefonden arbetar för att de odiagnostiserade sjukdomarna ska lösas och Willefondens mål är att alla odiagnostiserade barn ska få en diagnos.

  Barn med odiagnostiserade sjukdomar har svårare än andra barn att få hjälp av samhället.

  Vi på God Juridik erbjuder därför ett samarbete Pro Bono med Willefondens föräldragrupp som innebär att juristerna inom God Juridik bidrar med kostnadsfri rådgivning till föräldrarna i föräldragruppen. Läs gärna mer om detta här.